Poljsko cvijeće

KM 10,00KM 110,00

Opis

Zamislite ovo jumbo poljsko cvijeće u vašem domu 🙂  Definitivno će vaš dom biti poseban i drugačiji od ostalih.

Set pravimo u dvije veličine

Cijeli set (21 element): 

– 9 cvjetova veličine od 25cm x 30cm do  53cm x 58cm

–  12 listova veličine od 16cm x 15cm do 29cm x 42cm

Pola seta (11 elemenata):

– 5 cvjetova veličine od 31cm x 36cm do 53cm x 58cm

– 5 listova veličina od 20cm x 20cm do 36cm x 37cm

Uzorak

Možete naručiti i uzorak. Uzorak služi kako biste testirali da li vam odgovaraju boje, dizajnovi i kako biste vidjeli kako naljepnica funkcioniše sa vašim zidom. Uzorak se sastoji od mnogo manjih elemenata, a dobit ćete dva cvijeta i jedan list, koje na kraju možete nalijepiti i na laptop, neki manji dio zida kao detalj ili na komad namještaja.

Ne morate biti profesionalac da biste instalirali naše naljepnice.  Sve naljepnice su samoljepljive i lako se postavljaju te ne ostavljaju tragove kada se uklone.

Svaki element posebno rasporedjujete kako vam odgovara, na način da element odvojite od podloge i polako zalijepite na zid istiskujući zrak i lagano utapkavajući u zid tako da naljepnica udje u pore zida.

Pravimo ih od najkvalitetnije folije sa full-color printom i sa najboljom opremom u industriji. Izuzetno su postojane i trajat će vam… pa dok vam ne dosade. Praktički zauvijek.

Važno je napomenuti da su naljepnice namijenjene za ravne zidove i ne možemo garantovati jednak kvalitet i rezultat kada ih postavljate na grube zidove sa reljefastim izgledom.

Dodatne informacije

Veličina naljepnice

Uzorak, Mala, Velika

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Poljsko cvijeće

Dodaj u korpu