SNIŽENO – Mali princ

Out of Stock

KM 28,00

Opis

Ovo je ponuda Zizi naljepnica na sniženju. Moguće su manje nesavršenosti kod proizvoda na rasprodaji, poput oštećene ambalaže, ali sam proizvod nije oštećen. Na proizvode na rasprodaji se ne odnose pravila za povrat novca, zamjene ili povrat proizvoda. Proizvod se nalazi u našem skladištu i dostupan je samo za dostavu unutar Bosne i Hercegovine. Hvala vam!

 

‘Samo se srcem dobro vidi. Ono bitno je očima nevidljivo.’ – kaže Mali princ, i upravu je. Naučimo klince pravim vrijednostima i ovoj bezvremenskoj priči.

Veličina: 105cm x 57cm

Ne morate biti profesionalac da biste instalirali naše naljepnice.  Sve naljepnice su samoljepljive i lako se postavljaju te ne ostavljaju tragove kada se uklone.

Pravimo ih od najkvalitetnije folije sa full-color printom i sa najboljom opremom u industriji. Izuzetno su postojane i trajat će vam… pa dok vam ne dosade. Praktički zauvijek.

 

*Naljepinca dolazi u boji koju izaberete. Ako želite da poneka zvjezdica bude u žutoj boji, navedite nam u bilješkama pri kupovini.

Dodatne informacije

Boja

Bijelo, Crno, Sivo, Zlatno, Srebreno, Smeđe, Žuto, Rozo, Ciklama, Ljubicasto, Plavo, Baby plavo, Zeleno, Limeta, Tirkizno, Narandžasto, Crveno

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…

SNIŽENO – Mali princ

Dodaj u korpu