Rajsko cvijeće

KM 10,00KM 90,00

Opis

Zamislite ovo jumbo rajsko cvijeće u vašem domu 🙂  Definitivno će vaš dom biti poseban i drugačiji od ostalih.

Set se sastoji od 9 elemenata koje rasporedite u svom prostoru kako želite.

Dimenzije:

Cvjetovi: 75cm x 70cm, 42cm x 37cm, 40cm x 4ocm, 70cm x 30cm

Listovi: 55cm x 45cm, 44cm x 17cm, 40cm x 16cm, 30cm x 12cm

 

Možete naručiti uzorak. Uzorak služi kako biste testirali da li vam odgovaraju boje, dizajnovi i kako biste vidjeli kako naljepnica funkcioniše sa vašim zidom. Uzorak se sastoji od mnogo manjih elemenata, a dobit ćete dva cvijeta i dva lista, koje na kraju možete nalijepiti i na laptop, neki manji dio zida kao detalj ili na komad namještaja.

Ne morate biti profesionalac da biste instalirali naše naljepnice.  Sve naljepnice su samoljepljive i lako se postavljaju te ne ostavljaju tragove kada se uklone.

Elemente razdvojite makazama, odlijepite bijeli papir (podlogu). Naljenpica će ostati na providnoj ljepljivoj foliji. Lagano zalijepite na zid sa jednog kraja na drugi, blago rukom ili karticom prelazeći i istiskujući mjehuriće zraka. Na kraju polako zgulite providnu foliju i naljepnica će ostati na zidu kao naslikana. Možete još malo utapkati prstima kako biste se uvjerili da nije ostalo zraka između naljepnice i zida. I to je to 🙂

Pravimo ih od najkvalitetnije folije sa full-color printom i sa najboljom opremom u industriji. Izuzetno su postojane i trajat će vam… pa dok vam ne dosade. Praktički zauvijek.

Dodatne informacije

Veličina naljepnice

Standard, Velika

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Rajsko cvijeće

Dodaj u korpu